K-PROD och en mängd etablerade svenska porrsidor är till salu – inkl en av sveriges största amatörporrsidor, www.svenska-amatorer.com! En stor mängd domännamn, både inarbetade och helt oanvända ingår, liksom rättigheter att utnyttja de producerade bilderna och filmerna. Även viss produktionsutrustning (HD-videokamera osv) samt scentillbehör (peruker osv) kan övertas.

Materialet omfattar bl.a bilder och filmer inom områdena amatörporr, milf, mogna damer, lätt kinky, stora bröst, blonda tjejer osv. Några av de webbplatser som ingår:

I samband med övertagandet hjälper vi till med att öppna konto för SMS-betalningarna så att medlemssidornas intäkter säkerställs, vi kan också ombesörja fortsatt drift under 12 månader för att säkerställa tillgängligheten.

Vid intresse för att bli porrproducent, kontakta kalle@k-prod.com för ett komplett prospekt. Vi förbehåller oss rätten att endast besvara de förfrågningar vi bedömer vara seriösa.